VOX-zwart-wit
 
VOX-logo

Het woord VOX betekent stem. VOX wil het woord van God verzenden over de wereld.
De kleuren van VOX-logo zijn blauw, zwart en wit.
Blauw staat voor rust en stilte, maar is ook de kleur van water. De wereld bestaat er voor een groot deel uit. In de geestelijke wereld kennen we ook water; geestelijk water. Dit staat voor het woord van God. Daarom is VOX ook geschreven in blauw. De letters zijn ogenschijnlijk van metaal; hierdoor reflecteert VOX het licht op de donkere kant van de aarde.
De wereld is geplaatst half op een wit en half op een zwart vlak. Dit symboliseert de verdeeldheid van de wereld. Wit staat voor licht, kennis, waarheid en geloof. Zwart staat daarentegen voor duisternis, nacht, angst en occultisme. Vandaar dat VOX in het zwarte vlak is geplaatst; dat is immers het werkterrein van de stichting.
Zending is actief bezig zijn, vandaar dat het woord VOX niet ligt, maar staat. 
De twee pijlen geven aan dat de preken de hele wereld overgaan, maar symboliseren ook de beschermende handen van God die toch veel van zijn schepping houdt. “He’s got the whole wide world in His hands”. In wezen staan de preken ook voor Gods betrokkenheid met ieder mens op aarde. Voor vele luisteraars zijn ze Gods handen en stem, waarmee Hij ze steunt, leidt en aanraakt.
Als laatste: de pijlen gaan door VOX heen. De preken gaan dus vanuit Gods stem (opdracht) en door VOX de wereld over.